Clicky

Zwevegem Sport 3 - 2 KSV Rumbeke

Wedstrijd Beloften op vrijdag 20 oktober 2023 om 19:30

Verslag wedstrijd

Vrijdagavond 20 oktober gingen de KSVR-Boys richting de leider in de reeks Zwevegem Sport. We wisten op voorhand dat we een sterke tegenstander voor onze neus gingen krijgen. Maar ieder wedstrijd moet nog altijd gespeeld worden.

Met volle moed begonnen onze boys aan de wedstrijd. We konden snel leuk voetbal op de mat brengen en de leider iets wat in bedwang houden. De kansen werden stelselmatig opgebouwd, maar de laatste fase werd telkens net niet goed benut. De leider kwam regelmatig piepen aan het venster maar hun afwerking liet momenteel de wensen over. KSVR bleef vertrouwen scheppen en konden de leider lastig maken. In minuut 38 kon E. Gouwy het leer tegen de touwen vlammen vanuit een moeilijke hoek (0-1). Soit, we staan 0-1 voor en dat kunnen ze ons niet afpakken, een verdiende voorsprong voor KSVR. Zwevegem zocht naar de gelijkmaker maar ze moesten vrede nemen met een 0-1 achterstand aan de rust.

Tweede helft stond Zwevegem gretiger en zelfverzekerd op het veld, amper 1 minuut ver in tweede helft stonden de bordjes terug op gelijke hoogte (1-1). KSVR van slag van de snelle gelijkmaker. Maar onze boys gingen resoluut voluit, maar het was Zwevegem die de eerste minuten domineerde, ze putten vertrouwen uit de gelijkmaker en in minuut 59' stond Zwevegem plots 2-1 voor. KSVR haalde alles uit de kast, konden hun neus aan het venster steken bij de thuisgoalie maar onze afwerking werd net niet goed benut. In minuut 68 kon Zwevegem de voorsprong vergroten naar 3-1. KSVR bleef niet bij de pakken zitten en voelden dat er misschien nog iets te rapen viel. KSVR haalde alles uit de kast om de schade te beperken. In minuut 86 kon E. Gouwy de 3-2 in het mandje droppen. Hmmm, dat smaakt naar meer en KSVR plooide zich dubbel om te zoeken naar de gelijkmaker, we kwamen nog dichtbij maar helaas moesten we tevreden zijn met een zéér nipte 3-2 nederlaag.

Proficiat mannen voor jullie prestatie tegen de leider in onze reeks. Er zat misschien een puntje in. Maar de trainersstaf is trots op jullie, jullie blijven vechten tot de laatste snik van de wedstrijd. Zo blijven doordoen en we gaan nog mooie momenten beleven met jullie dit seizoen.

Volgende vrijdag 27 oktober 2023 ontvangen we Ploegsteert op het Rumbeekse Sportpark om 20u. Supporters allen op post!!!